Automate your Marketing
with Womplify




 
luna's FotoPage

By: kak Luna

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Sunday, 9-Nov-2008 15:12 Email | Share | | Bookmark
Anakku 'Konvo' 8 Nov 2008

 
 
 
View all 5 photos...





Tuesday, 4-Nov-2008 14:05 Email | Share | | Bookmark
ekspresi la konon..

 
 
 
View all 12 photos...
aku ni bab melukis2 mmg failed tp takat nk modify2 adjust2 jd camni boleh la.....











Friday, 31-Oct-2008 22:10 Email | Share | | Bookmark
mengecat umah dan pegi lake plaza

 
 





ni citer masa cuti deepavali. dah lama tak balik istana hinggap kitorang sejak posa....rindu betul rasanya.

tetapi....sesampai je umah...aduh pening pala jadinya nengok umah dah berhabuk. Kena la buat spring cleaning. Pastu ter'plan' lak nak mengecat dinding depan dan bilik Oman. Hmm gini le hasilnya....hijau...dan biru.....


Friday, 3-Oct-2008 21:31 Email | Share | | Bookmark
gambar raya aritu

 
 
 
View all 16 photos...








Hari raya aritu cuti kami tak panjang. Raya ketiga saja dah kerja. Bukan apa, satu, sebab awal bulan keje banyak..Am pun sama. Kalo nak cuti memang boleh, cuma bila balik ke opis semula takut pening kepala je nak settle keje nak2 aku bahagian akaun yang clozing September awal bulan hadapan nya..

Pastu 20-21hb pon kitorang bercuti sebab nak attend konvo adik aku kat UPM. Kakak-kakak aku yang lain konfem tak leh sambung cuti sbb dh banyak cuti masa raya. So kena la aku dgn Am yg berkorban amik cuti 20-21hb tuh..

So ni je la pic raya. Aku tak puas ati coz lepas 2 rya je badan aku naik balikkkk....huaaaaaaaa


Tuesday, 5-Aug-2008 13:34 Email | Share | | Bookmark
LUNA,AM DAN OMAN DAH MERASA KE GENTING HIGHLAND

 
 
 
View all 18 photos...

.

.


BZ SKET SKRG NI..NNT AKU UPLOD DAN CITER LAGI...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net